Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
monika broniszewska Sebastian Pas Paweł W Rafal Kukula Kuba p Kiciaa Granulak Michal Sendecki (3430 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
A to dzisiejsza wspinaczka naszej Justynki)

Przypomniało mi sie a propos "naszej", jak W. Jaruzelski gratulował Anecie Kręglickiej wygrania Miss World, powiedział do niej "wasz sukces jest naszym sukcesem", tak jakby ten łysy komuch miał wymiary 90/60/90
Dlaczego jak komus sie cos udaje i powodzi to jest taki NASZ, a jak nie wyjdzie to trza go pod dywan schowac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
[quote]Niekowalski napisał:

Przypomniało mi sie a propos "naszej", jak W. Jaruzelski gratulował Anecie Kręglickiej wygrania Miss World, powiedział do niej "wasz sukces jest naszym sukcesem", tak jakby ten łysy komuch miał wymiary 90/60/90
Dlaczego jak komus sie cos udaje i powodzi to jest taki NASZ, a jak nie wyjdzie to trza go pod dywan schowac?

nie wiem jak tam u Was, ale u nas wciaz kibicujemy Malyszowi)

Niekowalczyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:

.................pewnie tak samo będziesz się puszyć Hilton,jak
Ci twoje latorośle będą zbierały kiedyś laury.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(niq)
Wiking
ospitowane może są- widac kolucha z gory-niewiadomo jak ze stanowiskami pośrednymi!!! zjazdy wymagają precyzji, zwłaszcza przy tylu wyciągach-wlasciwie przy zjazdach jest wiecej wypadkow-mniejsze pole manewru. jesli chodzi o droge powrotną to na preke bedzie ok 12 wyciągow(co nie oznacza ze nie wiecej)-i to wcale nie latwych nie wiadomo czy nie ma trawersow-trzeba poszperać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(niq)
Wiking
ospitowane może są- widac kolucha z gory-niewiadomo jak ze stanowiskami pośrednymi!!! zjazdy wymagają precyzji, zwłaszcza przy tylu wyciągach-wlasciwie przy zjazdach jest wiecej wypadkow-mniejsze pole manewru. jesli chodzi o droge powrotną to na preke bedzie ok 12 wyciągow(co nie oznacza ze nie wiecej)-i to wcale nie latwych nie wiadomo czy nie ma trawersow-trzeba poszperać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
niq napisał:

Znalazłem opis wejścia na Kjerag:
www.brattesider.no/index.php?option=com_...id=408&Itemid=73
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(niq)
Wiking
no noo:] extra przy chwilce czasu potlumacze-a pocieszające jest, ze zdjęcia niewygladają wcale aż tak extremalnie- więc kto wie, wraz z wiosną sprubować możemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(niq)
Wiking
a z tymi trawersami na preke - too bardziej chodzilo mi wlaśnie o zjazdy pozdrowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
nobel nobel
(nobel79)
Wiking
to ja tez sie pisze a co do zjazdu jak najbardziej jak cos to mam swoj szpej lina jest stara ale planuje cos na wiosne zakupic wiec nic nie pozostaje jak sie tylko zgadac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
monika broniszewska
(moniabronia)
Wiking
jest 21 wyciągów piervsze ok 13 do 6 norveskiego potem pare 7 i 7+ sie trafia i chyba pod koniec jest sciek na ok7.
jest gdzie szpej zostawic jak sie jedzie na dół.
statyk a w plecaku dynamik i troche szamki, mysle ze dwa dni ..pałerbaton.
moze zima? jak to powiada młody, ale jak dobry kosiarz umysłów: hak ława i trzesiona!!!!!
panowie!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok